BejelentésSzüret
Szüreti játékok

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Szüreti népi játékok

Nagy öröm számunkra, hogy már 20-éve szórakoztathatjuk a gyerekeket, és nagyon sok községbe és városba rendszeresen visszahívnak.

SZÜRETI JÁTSZÓPARK: Nagyméretű FAJÁTÉKOK: Egyedien kialakított modern, ügyességi, logikai, mozgás és képességfejlesztő nagyméretű őszi fajátékok. A játékok kül és beltéren egyaránt felállíthatók. 3-órán keresztül 22 db nagyméretű fajáték bérleti díja, Ára: 50.000,-Ft. +útiköltség, 5-6 órára 22 db fajáték 70.000,-Ft+útiköltség. 8 órára 90.000,-FT+útiköltség. Az ár egy készletre vonatkozik. Több készlet vagy több napos megrendelésnél kérje egyedi árajánlatunkat!

Nagyobb szüreti fesztiválokra egy napra több készlet is rendelhető: 30-324-1839

virgonckodo(kukac)freemail(pont)huFalunapokra, fesztiválokra a Virgonckodó Játszóparkot és a Bolyongó Játéktárat javasoljuk elsősorban!

Szüreti játszóparkjainkkal az elmúlt években már az ország legnagyobb szüreti mulatságain találkozhatott. Ha mégis lemaradt róla, íme néhány kép néhány játékunkról: